Sunday, May 19, 2013

ANTARA DUA

asalamualaikum u alls

hye ari ni kite nak crite ermmm about what??
kalau antare due ni biase la..mestii pasal love kan....
ermm kite nak cite kite skg ade 2 pilihan yang sukar kite syg 
sorang yang dah lame..tapi macam x pduli kan kite dah..
ade yang baru ni plak kite suke die..syg die..tapi die bukan islam
tapi he want to convert ...ermm cinta mmg memerlukan pengorbanan 
itu... so now kite dhy cakap yg kat first one tu yg kite stop stkt ini..but if ade 
jodoh kite bersama dgn die balik..that my promise ..and now ialah adakah 
kedua itu tepat??persoalan yg kite sndiri x ade jawapanye...but its ok masih 
terlalu awal untuk mnilai sesuatu yang masih samar... kite bagi mase
bukan untuk kite je..malah untuk dua lelaki yg kite syg tu untuk perbaiki
diri dorang,pada yang pertama smoga die blajar mmbuat kputusan sndiri
dan berdikari sndiri dan smoga die tahu macam mane untuk lbih
mngharhargai ati org lain....pada yang kdua...ermm kit harap die
sudi untuk memeluk islam bukan kerane cinta kepada kite tapi kerana
cinta kan agama yang suci in kerana Allah S.W.T...kite doa kn 
smoga hidayah Allah sampai ke ati nya..smoga die boleh mnjadi mukmin
yang sejati..kite harap sgt Allah memelihara hubungan kite dgn mereka berdua 
agar tiada permusuhan antara kami..antara mereka siapa yang mnjadi pilihan kite
hanya mnjadi rahsia Allah semuanya sudah tertulis di atas sane... kite hanya 
mampu berdoa semoga pilihan itu adalah yang terbaik..aminn

sorry u all kite bermain feeling plekks huhuhu
semoga siape2 kat lua sane yang berada disituasi kite boleh cool!
peace yoo